Thailand 2013 geboekt
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Jeffrey & Danielle
17 September 2012 | Nederland, Zoetermeer
Als de dagen in NL koud en kort zijn, vertrekken wij naar het heerlijke Thailand!! Het lijkt ons een schitterende ervaring om tijdens onze koudste maand naar de tropen te gaan,
Nu gaan kunnen we de komende maanden rustig gaan bedenken en plannen waar we allemaal heen gaan.. We willen sowieso weer gaan duiken. Dus we gaan naar 1 of meerdere eilanden.
Ook willen we wat van het Thaise binnenland zien, maar welke locaties precies weten we nog niet.
We zitten te denken aan Bangkok, Kanchaburi( river kwai), Chiang mai en het bergdorpje Pai, daar hebben we al leuke dingen over gelezen. Ook willen we graag een fullmoon party gaan bijwonen op Ko Phangan.
Maar we zouden ook graag de eilanden rondom Kho Phi Phi willen zien. Tja en dan moeten we keuzes maken.. Lastig hoor, want we gaan maar 3.5 week en willen niet om de dag gaan reizen.
Maar ja dit is het mooie van backpacken. We zien wel hoe het loopt. We hebben in ieders geval al de Lonely planet aangeschaft en zijn lekker aan het lezen en bedenken wat we echt niet willen missen!
Het wordt sowieso weer een onvergetelijke reis. En nu gaan we ons lekker voorbereiden. Want stiekem is de voorpret het allerleukst!
Mochten er lezers zijn met tips, zoals leuke hostels/ hotels & excursies. Schroom niet om een reactie neer te zetten…